Pαrαdisε;
pαrαdisε;
Bai x(
31 March 2012 | 12:10 PM | 0 comments


                   #Photo last year. Harhar, sesuka aku je pakai baju polis.


\Assalamualaikum Good Afternoon/ Hai youu, lame gila kan aku xupdate blog. Dah berbulan bulan. Tiap kali search link blog ni tengok entry same je. Siyesly, aku malas weh. Xtau nak update ape. K, start esok aku ingat nak deactive facebook. And macam tahun lepas ah, aku akan buka laptop time nak buat something je. Aku nak fokus dekat pelajaran dulu. Nak study betolII. Exam pun dah nak dekat. Dalam sebulan lebih je lagi. Maybe lepas habis exam baru aku active balik. 


Aku bukan ape, aku takut nak exam.Yelah aku ni bukan study sangat. Azam tahun baru aku hancusssss. Satu dua je yang menjadi. Homework aku pun boleh bilang berape sangat yang aku buat. Time cikgu mintak mulalah menggelabah. Nota pai aku langsung aku xbuat. Buku ringkasan aku pun baru je wujud. Tupun sebab cikgu mintak. Buku karangan aku berape sangat je karangan yang aku buat sendiri, yang lain semua aku cilok yang kawan aku punya. Harhar, bagus kan? Haah iknow, sebab bagus sangat lah ni xpasal cikgu bm mark muka aku bertiga yang duduk belakang sekali uh. Mark sebab selalu xsiap homework. Gud gud je kann. Huhuu, kalau aku nak tulis satuII kat sini aku rase malam nanti pun belum tentu habis. Cuma tiga je homework aku yang wajib aku siap. Math, science and jepun. Kalau math tu sebab aku minat, kalau homework banyak mane sekalipun, memang aku dahulukan math dulu. Subject science pulak sebab cikgu aku garang. Cikgu garang satu, satu lagi sebab cikgu disiplin. Haih, terpakse ah. Tapi aku buat ikhlas, bukan takut semata mata. Lagipun aku lemah sains, and aku nak baiki result sains aku. Aku nak buat diri aku minat sains. Jepun pulak hm kalau xsiap tuu memang cari nahas lah. Tapi biasanya, aku copypaste dengan orang lain je.


K, aku dah nekad nak deac facebook untuk sebulan lebih ni. Aku xnak main internet dalam tempoh ni. Aku xnak result aku terukkkk. Dahlah exam nanti mak ayah kena amek result kat sekolah. Kalau dapat result terokk memang malu gila lah. Please pray for me supaya dapat result gempakk.


It means aku xakan uptade blog jugakk. Kbye.
Entertaiment

// What makes you beautiful ?
Footprints
Cbox recommended.
Credits
Looks hot on Google Chrome only.
Template by Zeannex.
Resources: 1 2 3 4 5 6

OLDER